Chesterton 615 HTG #1 – Korkeiden lämpötilojen rasva ( NLGI luokka 1)

Chesterton 615 HTG #1 - Korkeiden lämpötilojen rasva ( NLGI luokka 1)

Monipuolinen ja tehokas NLGI n:o 1-luokan mukainen teollisuusrasva. Erinomaisten paineenkesto ominaisuuksiensa ja erittäin hyvän vesisietokyvyn ansiosta tämä rasva on ensiluokkainen vaihtoehto haasteellisiin teollisuuskohteisiin. Suojaa voideltuja pintoja syöpymiseltä huomattavasti paremmin kuin yleiset teollisuudessa käytetyt rasvat. Ei erotu eikä kovetu vanhetessaan. Sitä voi pumpata helposti keskusvoitelujärjestelmien kautta, mikä helpottaa automatisointia. Suurilla laakerinopeuksilla tai alhaisissa lämpötiloissa on NLGI n:o 1-luokan rasvan käyttö erityisen tärkeää. Tämä johtuu siitä, että kovemmat rasvat aiheuttavat hyvin suurilla nopeuksilla liikaa kitkaa liikkuvissa osissa.

Lämpötila-alue: -45°C - + 204 °C

Suositeltuja käyttökohteita:
• voiteluun kohteissa joissa esiintyy suuria paineita • metallin työstö: koneissa, mekaanisissa puristimissa, jyrsinpäissä, välityspyörissä, koteloimattomissa hammaspyörissä, nokkapyörissä ja nivelissä • sellu- ja paperiteollisuus: kalanterin laakereissa, nopeissa hammaspyörissä, laitteissa jotka ovat kuormitettuja kosteissa ja märissä olosuhteissa

Pakkauskoot: 18KG, 180KG, 400g, 55KG.

615 HTG #1 ja HTG #2 luokan rasvoja on saatavilla Chestertonin automaattiannostelijaan valmiissa pakkauskoossa. Katso lisää.

Esite
KTT Irtopakkaus

615htg1b