Voitelulaitteet

Chesterton Lubri-Cup 250 - Automaattinen annostelija / EX

Annostelija, joka on suunniteltu käytettäväksi Chestertonin suuritehoisten rasvojen kanssa. Uudelleen täytettävä yksikkö estää laakeripesien liika- ja vajaatäytön sekä työntekijöiden joutoajan sellaisten laakereiden voitelun ja vaihdon yhteydessä, jotka ovat rikkoutuneet ennenaikaisesti sopimattoman voitelun johdosta. Laakerit saavat ainoastaan tarvitsemansa määrän voiteluainetta.

Helposti vaihdettava service pack, jossa on uusi rasvapussi, paristo ja suojapussi. Ohjelmoitava rasvausaika 2 viikosta 12 kuukauteen. Rasvaa enimmillään 8 kohdetta jopa 6m päässä. Saatavilla myös jakotukki jolla voidaan jakaa rasvausta 2-8 kohteeseen.

Liitäntäkierre: 3/8"

Käyttölämpötila: -15....+60°C, lithium paristolla pakkasen kesto -40°C

Saatavilla myös EX-hyväksytty malli

Esite

lubricup

Chesterton Lubri-Cup VG mini- Automaattinen voitelulaite

Automaattinen yhdenpisteen voitelulaite annostelee Chesterton- rasvaa (Chesterton 630 SXCF) kriittisiin paikkoihin, eliminoiden yli ja alivoitelun. Yksinkertainen asentaa ja käyttää. Esiasetetut annosteluvälit 1,3,6,9,12 kuukautta. Kytkettävissä päälle ja pois.

Esite

vgminib

Chesterton 615 HTG#1 Service Pack

Huoltopakkaus Chesterton Lubri-Cup 250 laitteeseen. Sisältää rasvapussin (250g), pariston (alkaali (-15...+60°C) tai lithium(-40...+60°C) ja suojapussin laitteelle.

Chesterton 615 HTG #1 - Korkeiden lämpötilojen rasva ( NLGI luokka 1)

Monipuolinen ja tehokas NLGI n:o 1-luokan mukainen teollisuusrasva. Erinomaisten paineenkesto ominaisuuksiensa ja erittäin hyvän vesisietokyvyn ansiosta tämä rasva on ensiluokkainen vaihtoehto haasteellisiin teollisuuskohteisiin. Suojaa voideltuja pintoja syöpymiseltä huomattavasti paremmin kuin yleiset teollisuudessa käytetyt rasvat. Ei erotu eikä kovetu vanhetessaan. Sitä voi pumpata helposti keskusvoitelujärjestelmien kautta, mikä helpottaa automatisointia. Suurilla laakerinopeuksilla tai alhaisissa lämpötiloissa on NLGI n:o 1-luokan rasvan käyttö erityisen tärkeää. Tämä johtuu siitä, että kovemmat rasvat aiheuttavat hyvin suurilla nopeuksilla liikaa kitkaa liikkuvissa osissa.

Lämpötila-alue: -45°C - + 204 °C

service-pack

Chesterton 630 Service Pack

Huoltopakkaus Chesterton Lubri-Cup 250 laitteeseen. Sisältää rasvapussin, pariston (alkaali (-15...+60°C) tai lithium(-40...+60°C) ja suojapussin laitteelle.

Chesterton 630 SXCF - Synteettinen, syöpymistä kestävä elintarvikeluokan suurpainerasva (NLGI-luokka 2)

Erinomainen veden, emästen, desinfioivien puhdistusaineiden, prosessinesteiden ja höyryn aiheuttaman huuhtoutumisen kestävyys yhdistettynä korkeaan lämpötilan kestoon. Sen tippumispiste on 318°C. NSF-rekisteröity ja on FDA-määräysten 178.3570 mukainen. Voi olla elintarvike-, juoma-, liha-, siipikarja- ja lääkelaitoksissa käytettävä voitelurasva. Käytännöllisesti katsoen tahraamaton. Ei sisällä eläinrasvoja, luuöljyä eikä raskasmetalleja.

Lämpötila-alue: -40°C - + 240 °C

service-pack

Lubricup jakotukki 2-8 voitelukohteelle

Lubricup jakotukki 2-8 voitelukohteelle

lubricup-jakotukki